Σε όλους έχει τύχει να χρειάζονται ανταλλακτικά. Κάποιοι δεν µπαίνουν στην διαδικασία να ψάξουν, κάποιοι άλλοι ωστόσο θέλουν να βρουν ανταλλακτικά µόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, τότε ψάχνεις μια εταιρεία που θα σου προσφέρει το καλύτερο (για την ανάγκη σου) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσεις «χωρίς μεσάζοντα». Ψάχνεις δηλαδή μια εμπορία µε µεγάλη γκάµα, καταρτισµένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιµές.

Λίγες εταιρείες του κλάδου μπορούν να ανταποκριθούν με αμεσότητα (και σε καλή τιμή) σε αυτή την αυξημένη ζήτηση. Επίσης, στις μέρες μας οι τιμές των ανταλλακτικών αυτοκινήτου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποφάσεις σας, για το τι τελικά θα επιλέξετε για να τοποθετήσετε. Τι γίνεται όμως με την ποιότητα των ανταλλακτικών που –μοιραία- χρειάζεστε;

Απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα μπορεί να δώσει η USED PARTS STAMATAKI. Βρίσκεται στο χώρο των ανταλλακτικων εδώ και πολλά χρόνια και έχει εξειδίκευση στις μάρκες Ford, Citroen, Peugeot. Διαθέτει μία τεράστια γκάμα από μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά για τα αυτοκίνητα των παραπάνω μαρκών. Επιπλέον θα βρείτε και ανταλλακτικά για τα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Ford, Peugeot και Citroen,τα οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα τα βρέιτε και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η StamatakiParts δημιουργήθηκε από μια ιδέα, ένα όραμα… την αγάπη για το αυτοκίνητο! Να υπάρχει ένας χώρος που να μπορεί ο πελάτης, ο φίλος, ο συνεργάτης να βρει άμεσα το ανταλλακτικό για το
αυτοκίνητο του! Η πείρα μας, η συνεχής προσπάθεια να παρέχουμε ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, εγγυημένα, σε συνδυασμό με την ποικιλία και τις χαμηλές τιμές εδώ και πάνω από 40 έτη ήταν, είναι και θα
συνεχίσει να είναι ο στόχος μας.

Στις εγκαταστάσεις μας, έκτασης 3.000㎡ θα βρείτε πάνω απο 10.000 ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά τα οποία διαθέτουμε πραγματοποιώντας πανελλαδικές αποστολές σε καθημερινή βάση.

Μερικά από τα προϊόντα που θα βρείτε στην εταιρεία είναι:

  • Μηχανικά μέρη (μηχανές, σασμάν, τουρμπίνες, ψυγεία κ.α.)
  • Είδη φανοποιίας (καπό, φτερά, πόρτες, προφυλακτήρες κ.α.)
  • Αξεσουάρ και προϊόντα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου (ταμπλό, καθίσματα, αερόσακοι, ζώνες ασφαλείας, ηχοσυστήματα κ.α.)
  • Ηλεκτρολογικά προϊόντα (μίζες, διακόπτες, εγκέφαλοι ECU κ.α.)

Το προσωπικό της εταιρίας βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου και των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών εδώ και πολλά χρόνια και η ΕΜΠΕΙΡΙΑ αλλά και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ τους είναι εμφανής στην πληθώρα των προϊόντων που προσφέρουν. Αποστολή της εταιρείας είναι να μπορεί ο κάθε κάτοχος αυτοκινήτου να το συντηρεί σωστά και στη σωστή τιμή!

USED PARTS STAMATAKI – Αν. Θράκης 4, Καλοχώρι

Ό,τι ανταλλακτικό χρειάζεστε, το έχουμε ή το βρίσκουμε! Ρωτήστε μας

Καλέστε μας (+30) 231 054 3629